Such
Warlock´s Eos


00-10-11 - 061013
E:Such Wolfhouse Metaphor
U:Warlock´s Ydun

STAMTAVLAIdra är moder till min stamtik Such Nuch Warlock´s Vilda, men efter sin valpningen så fick hon tyvärr livmodersinfammation och sorgligt nog var jag tvungen att ta bort hennes livmoder.
Idra är HD + AD + Hjärtundersökt = UA

Bakgrundhistoria om Idra:
Det var Idra som valde mig, min uppf. hade utsett en annan tik till mig men när det gråa lilla knytet som hon var kröp upp i mitt knä och såg med sina vackra ögon på mig som sa - Hej vad har du varit i hela mitt liv? Vem kunde tacka nej till det? Idra betyder nästan allt för mig, hon är en riktig ängla hund min själsfrände. Nu när Bönan har gått bort efter en längre tid av sjukdom var Idra tvungen att axla den tunga manten av ansvar. Det märktes på henne att hon har förståt samt att hon tycker det är jobbigt. Ibland när vi går på speciella ställen som bara hon och Bönan känner till så stannar hon upp och vädrar för att sen lunka vidare, jag tror att hon ser efter henne. Ibland ställer hon sig bara och vädrar för att sedan knuffa på mig

Idra som hund:
Idra är mild i sättet och en riktig varghunds dam underbart ömsint mot barn och mot valpar. Hon är ödmjuk, klok och vänlig, gör verkligen sak i sak att bara vara. Ibland är det svårt att förklara hur hon är, för att verkligen förstå hur hon är som hund så måste hon UPPLEVAS.